| |
| Wtorek, 07 Września 2010,
Begonii, Domana, Domasławy, Melchiora, Reginy, Ryszarda |
Pogoda: +15+6 ºC, hPa |
|
| |
|
Wątek: Do MK8
Wasze dobre wyniki jakoś spięły się z przyjściem Adriana do Waszego zespołu. Pomijam już fakt, że jego odejście oznaczało dla naszego zespołu pożegnanie się z marzeniami o awansie już przed zakończeniem rundy. Niemniej jednak daleki jestem od przypisywania zwycięstw jednemu zawodnikowi, tym bardziej bramkarzowi. Zapytałem jedynie o dyspozycję jaką prezentuje w Waszej drużynie. Twoja wypowiedź pokazuje jednak, iż nie jesteś zbyt zadowolony z nowego transferu Arkadii... Osobiście byłem na meczu pucharowym naszych ( 2:4)drużyn i sądzę, że Pan H. jest dużym wzmocnieniem Waszego klubu zważając iż właśnie ta pozycja była zdecydowaną piętą Achillesową Waszej drużyny. Pozdrawiam
~Fan z Kretomina, 2009-10-20 11:49:22
 |
Współczuje Waszej drużynie, ale dziwi mnie fakt... ..., że skoro Pan.H odszedł to skreśliłeś Wasze szanse, bo jednak potwierdza się to, że tylko bramkarz gra i jest najważniejszy, ale to już pomińmy...Pan.H jest dobrym bramkarzem, ale nie ukryw... |
| 2009-10-21 09:28:47 ~mk8 |
|
|
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Malechowo nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin lub prawo, zawiadom nas o tym. |
|
|
|
|
|
|