| |
| Środa, 20 Sierpnia 2008,
Bernarda, Samuela, Sieciecha, Sobiesława, Wszeciecha |
Pogoda: +25+14 ºC, 1011 hPa |
|
| |
|
Temat: Arkadia-Mechanik
|
|
| somebody |
2008-05-16 04:34:26 |
News(y) do których się odnosi ten temat:
|
 |
...wielkie halo Wielkie halo zrobił Pan W.S. który miał olbrzymie pretensje do sędziego o możliwości sprawdzania lub niesprawdzania i to wtedy wyszła na jaw wasza "sztuczka kadrowa". Za taki numer można stracić uprawnienia trenerskie. Jak dobrze wiecie przy zmianie kapitan gospodarzy zrezygnował ze sprawdzania wchodzącego - miał do tego prawo i z niego skorzystał, dlatego nie mogliśmy wiedzieć czy "było ok". Myślę że ta sprawa i tak nie zakończy się tylko na relacji internetowej i wystąpią jakieś poważniejsze konsekwencje, ale to już problem Mechanika i Pana W.S. |
| 2008-05-17 16:54:21 ~somebody |
|
 |
... Z ostatnim zdaniem to przesadziliście. Po pierwsze - pisząc takie coś to się ośmieszacie, bo sprawdzaliście przecież zespól Mechanika, więc o co tu Wam chodzi? Przecież jest w protokole napisane że sprawdzaliście... Po drugie, wiadomo (z naszej strony) że Pan W. S. jak jest wąska kadra, to jest grającym trenerem, a akurat kto był odpowiedzialny za zespól Mechanika to Wy nie wiecie... W pierwszej lidze też są osoby odpowiedzialne za zespól a kto inny prowadzi... Na ławce było kilka osób, w tym jeden Pan, który został niesłusznie wyrzucony przez sędziego za siatkę (co jest śmieszne, bo sędzia nie opisał tego..., a do Pana sędziego powiedziałem "coś" ja, Pan sędzia był odwrócony plecami i niesłusznie usunął tego Pana z ławki, hehe). Najśmieszniejsze jest to, że sprawdzaliście, wszystko było ok, nie mieliście pretensji, a teraz robicie wielkie halo. Zagraliście dobry mecz, powinniście się cieszyć że wogóle się odbył, że zespól przeciwnika nie zszedł wcześniej, a Wy robicie wielkie halo o coś, co nie miało prawa się stać. Przecież sprawdzaliście. |
| 2008-05-16 09:53:18 ~**** |
|
|
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Malechowo nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin lub prawo, zawiadom nas o tym. |
|
|
|
|
|
|